perjantai 6. tammikuuta 2012

Puolivoltteja lumihangessa.

Tulehdus on kunnossa, ja aktiiviliikkuminen alkanut!

Lihaksisto vasemmassa jalassa on tällä hetkellä todella heikkoa (ymmärrettävistä syistä...) ja vaikuttaa liikerataan kyllä ihan huomattavasti. Kinner liikkuu löysästi ja liikerata hieman rajoittunut.
Annan Jyrkin liikkua lenkeillä niin paljon vapaana kuin mahdollista, että voi käyttää jalkaa ihan oman kunnon mukaan, ja liikunta + liikeradat pysyvät monipuolisena. Tästähän meidän pienisuurimies tykkää! Hanget ovat täällä jo korkeat ja houkuttelen Jyrkiä rämpimään hangessa niin paljon kuin mahdollista. Sen jälkeen jäähdytellään hihnalenkillä noin puoli tuntia. Kun paraneminen etenee, niin lenkkien pituutta ja määrää lisätään. Saalisleikkejä (joissa nopeitä käännöksiä, äkkinäisiä jarrutuksia ym.) en vielä ota.
Hangessa kahlailu on lähes vastaavaa uinnin kanssa, ja tosi hyvää lihaksistolle ja nivelille.

Toisten koirien ohittaminen on tainnyt mamman pikku mussukalla unohtua tyystin. NAKSUTIN on kovassa käytössä, ja tilanne ei enää ole niin toivoton. Jyrki myös purkaa pois energiaa, joka on 2 kuukautta pieniin aivoihin päässut pakkautumaan. Ja olisin minäkin innostunut, jos monta viikkoa olisin käynyt vain pienillä pissalenkeillä, ja muun ajan majaillut neljän seinän sisällä.

Ontuminen käynnissä lähes olematonta, ravissa pieni ontuma, joka ilmenee rasituksen jälkeen. Romadyliä annetaan 2 tabl. kerran päivässä, ja näyttää riittävän hyvin. Nyt odotellaan vain kestäviä jäitä, niin pääsee kunnolla hankeen kahlaamaan!

Kamerastani levisi akku (täydellistä...) ja jos uusikaan akku ei toimi, vekotin lähtee huoltoon ja on poissa kuvioista varmasti monta viikkoa.

Kysykää, kommentoikaa, ehdottakaan aiheita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti